Pandurii va păstra jucătorii din lotul actual

Pandurii Târgu Jiu nu va renunţa la jucătorii care fac parte acum din lot decât dacă aceştia vor să plece. Antrenorul Călin Cojocaru consideră că jucătorii care au dus greul în acest sezon dificil trebuie să fie lăsaţi să confirme că au valoare.

Antrenorul pandurilor nu vrea neapărat să renunţe la jucătorii din lotul actual, cei care au evoluat în ultimul sezon, chiar dacă rezultatele nu îi recomandă. Călin Cojocaru poartă discuţii permanent cu fotbaliştii săi şi spune că vrea să le acorde o şansă de a-şi demonstra adevărata valoare. „Nu vreau să spun că vreau să aduc la echipă un anumit număr de jucători, dar cert este că îmi doresc un lot de 23 de jucători. Vorbim şi cu jucătorii din lotul actual, cei care au fost în lot, şi după aceea voi vorbi şi de ce îmi doresc. Vreau să fiu om, băieţii au fost cu caracter frumos, sunt tineri şi de perspectivă. Numeric am stat foarte, foarte prost şi de aceea eu cred că şi ei vor să rămână să demonstreze că au o altă valoare şi nu ceea ce au arătat în ultimul campionat”, a spus Cojocaru care mai avea în lot când s-a întrerupt campionatul 17 jucători dintre care doi cu probleme medicale.

Tehnicianul a spus la Accent Tv că vrea să organizeze totul foarte bine pentru noul sezon pentru a nu mai avea probleme şi de aceea va veni destul de des la Târgu Jiu pe perioada vacanţei: „Eu voi veni mai devreme la Târgu Jiu, voi veni şi săptămâna aceasta şi săptămâna viitoare. Aşa cum am mai spus, îmi plac lucrurile organizate, vreau să fie disciplină la club şi vreau să fie organizare, fiindcă ţin foarte mult la lucrul acesta. Am făcut deja programul echipei, în data de 6 iulie vreau să fie reunirea pentru că va începe campionatul pe 15 sau 22 august cel mai târziu, şi nu vreau să ne surprindă cu nimic. Vreau să aranjăm totul şi să fie pus la punct, ne-a dat Dumnezeu o şansă şi nu putem să dăm cu piciorul şi să repetăm aceleaşi greşeli”.  

Jucătorii de la Pandurii vor fi convocaţi la reunire pe data de 6 iulie dar până atunci antrenorul va definitiva lotul şi  va discuta cu toţi jucătorii pe care îi mai are acum la echipă.

Vizualizări: 459

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: