Pandurii a confecţionat măşti personalizate cu emblema clubului

Urmând modelul marilor cluburi care au scos deja la vânzare măşti personalizate cu însemnele echipelor, cei de la Pandurii s-au gândit să facă o surpriză suporterilor. Aceştia nu vor putea veni la meciuri dar au posibilitatea să poarte zilnic culorile şi emblema clubului Pandurii cu ei prin intermediul unor măşti care deja s-au realizat.

Cei de la Pandurii Târgu Jiu lucrează intens pentru a pregăti noul sezon, cu „măsuri de protecţie”, după cum spune directorul sportiv Camilian Floroiu. Oficialii clubului se gândesc însă şi la măsuri de protecţie a suporterilor şi le vor pune la dispoziţie măşti personalizate, cel mai probabil după ce echipa se va reuni la Târgu Jiu pentru a începe pregătirea. „Cu măsuri de protecţie corespunzătoare încercăm să lucrăm şi să dăm un sens muncii pe care o depunem la Pandurii Târgu Jiu. Nu ştiu dacă ne-am fi aşteptat la o astfel de minune, să rămânem în Liga 2, dar, cum se întâmplă de obicei la Pandurii, atunci când este greu, cineva acolo sus arată că iubeşte această echipă şi are grijă de ea. Se pare că cei care sunt jos nu înţeleg că astfel de semne sunt momente în care li se transmite că e cazul ca şi ei să se alăture acestei echipe”, a spus Floroiu la Radio Infinit. Acesta a precizat că a lucrat alături de administratorul special Marin Golea, la dosarul de licenţiere pe care cei de la Pandurii l-au depus miercuri la FRF.

Pandurii nu a decis încă pe ce stadion va evolua în noul sezon dar oficialii clubului mai au timp să o facă până la finalul lunii mai. Conform unor surse apropiate clubului, stadionul din Rovinari ar fi preferat de oficialii clubului, care au purtat deja discuţii preliminare pentru a vedea dacă acesta poate fi omologat pentru meciuri de Liga 2.

Vizualizări: 614

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: