Universitatea Craiova va susţine primul amical din pandemie

S-a stabilit deja faptul că fotbalul din Liga 1 se va relua dar nu s-a decis în ce condiţii se pot disputa meciuri amicale în această perioadă de stare de alertă. Echipele din Liga 1 vor să fie bine pregătite iar Craiova și FC Viitorul au programat deja două meciuri amicale care ar urma să se joace în aceeaşi zi.

Începând cu data de 15 mai, cluburile de fotbal și-au reluat antrenamentele, astfel că echipele de fotbal își programează deja meciuri amicale pentru a fi în formă la reînceperea campionatului. Universitatea Craiova și FC Viitorul sunt primele echipe care și-au programat meciuri de pregătire. 

Primele meciuri care pot fi urmărite în România, ar putea fi două amicale între două dintre cele mai spectaculoase echipe din Liga 1. Oficialii Craiovei şi cei ai Viitorului au stabilit să joace două meciuri amicale, în săptămâna care urmează, dar aşteaptă acceptul autorităţilor, a informat Telekom Sport. Conform sursei citate, cele două echipe și-au luat angajamentul de a respecta toate regulile de siguranță, astfel încât riscul de contaminare cu noul coronavirus să fie minim. Partidele, programate pentru săptămâna viitoare, ar urma să se dispute la Craiova, în aceeași zi.

Vizualizări: 494

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: