Ce mai vinde magazinul Finanţelor din Gorj

A adus în primele 11 luni ale acestui an câteva zeci de mii de lei la bugetul de stat. Vorbim despre magazinul Finanțelor Gorj, acolo unde se valorifică mărfurile confiscate în controale. Cel mai bine s-au vândut produsele de îmbrăcăminte, încălțăminte, dar și produsele alimentare.

De la geci, bluze, pantofi, cămăși, rochițe, adidași, cizme și până la becuri, întrerupătoare și produse de curățenie, finanțiștii gorjeni valorifică absolut toate mărfurile confiscate. Așa se face că de la începutul anului și până în prezent au contribuit, numai din valorificarea confiscatelor, cu 40.937 lei la bugetul de stat. ”Administrația Județeană a Finanțelor Publice Gorj a realizat, prin magazinul propriu de valorificare a bunurilor confiscate, venituri în valoare totală de 40.937 lei. Cele mai mari vânzări s-au înregistrat la produsele de îmbrăcăminte și încălțăminte, cu o valoare a vânzărilor de 23.166 lei, urmate de produsele de papetărie, produse curățenie, cu o valoare a vânzărilor de 14.551 lei”, a declarat Luminița Penciu, purtătorul cuvânt al Direcţiei de Finanţe Gorj.
Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Finanţe Publice Gorj, magazinul merge bine în orice perioadă a anului, în funcţie de solicitările cumpărătorilor. ”Vânzările merg bine în perioadele cu marfă solicitată de către toţi cumpărătorii. Menționăm că programul de funcționare al magazinului este de luni până joi între 10-14 şi vineri între 10-12”, a mai spus Luminița Penciu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Finanţe Gorj.
Dacă la categoria îmbrăcămine-încălțăminte se înregistrează cele mai mari vânzări, totuși stocurile de alimente și băuturi răcoritoare se epuizează cel mai repede.

Vizualizări: 440

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: