Ce mănâncă bolnavii internaţi în spital de Crăciun

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu a stabilit deja meniul bolnavilor internaţi în ziua de Crăciun. Meniul va fi unul de sărbătoare ce include produse tradiţionale de Crăciun, excepţie făcând bolnavii care sunt la regim. Astfel, în ziua de 25 decembrie, bolnavii care au regim vor primi ceai cu pâine şi gem, ciorbă de măruntaie de pui cu fulgi ou, piure de cartofi cu friptură de pui, cozonac, friptură de pui cu orez şi ceai cu brânză caş. Bolnavii cu diabet au meniu special şi cuprinde ceai cu pâine şi margarină, ciorbă de zarzavat, sarmale cu carne tocată şi friptură de pui, portocale, friptură de pui cu fasole verde, ceai cu brânză caş. Bolnavii care nu sunt la regim şi nici diabetici vor primi ceai cu pâine şi margarină, supă cu găluşte, sarmale cu carne tocată şi friptură de pui, cozonac, friptură de pui cu piure de cartofi şi compot de prune. A doua zi de Crăciun, diabeticii vor primi sote de fasole verde cu carne de pui, bolnavii comuni vor primi şi varză călită cu friptură de pui, ciorbă de perişoare şi ceai cu brânză. (A.A.)

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: