Ce obiectiv are Craiova în Cupa României

Antrenorul Universităţii Craiova nici nu a vrut să audă despre lupta la titlu după meciul pierdut cu FC Botoşani. Oltenii își pot lua adio de la titlu, mai ales că Marinos Ouzounidis s-a plâns după meci de subțirimea lotului, care suferă din cauza accidentărilor, dar și a suspendărilor.

Craiova nu mai speră la câștigarea titlului iar şansele sunt tot mai reduse după ultimul eşec. Noul obiectiv al echipei este acum câștigarea Cupei României, acolo unde oltenii sunt la un pas de finală, după ce au câștigat prima manșă a semifinalelor cu 3-0 în fața celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu.

Marinos Ouzounidis, antrenorul oltenilor, a recunoscut că nu se mai gândeşte la titlu ci doar la Cupa României. „Obiectivul nostru este să câștigăm Cupa și locul trei. Sunt foarte mândru de jucătorii mei, au dat tot ce au mai bun. Meritam să câștigăm meciul, am fost mai buni decât adversarul.  (n.r Încă speraţi la titlu?) Care titlu? Nu, acum ne gândim la jucători, nu avem jucători. Aceasta e cea mai mare problemă acum. Bancu, Vătăjelu (n.r. - indisponibili), Vlădoiu este accidentat. Avem probleme mari în defensivă, nu doar în atac și pe benzi. Desigur, Cupa e obiectivul acum, dar trebuie să găsim jucători”, a spus Ouzounidis.

Universitatea Craiova joacă miercuri, în deplasare, cu ACS Viitorul Târgu Jiu, în returul semifinalelor Cupei României. În prima manşă, Craiova s-a impus cu 3-0.

Vizualizări: 705

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: