Acosta: Pandurii m-a ajutat, România este ţara care mi-a deschis porţile

Printre jucătorii remarcaţi în acest sezon la Pandurii Târgu Jiu se numără mijlocaşul columbian Felipe Bayer Acosta. Jucătorul de 26 de ani a fost unul dintre marcatorii echipei şi cel mai constant jucător în ceea ce priveşte meciurile bune reuşite la echipă.

Considerat a fi unul dintre cei mai buni jucători ai celor de la Pandurii, columbianul Felipe Acosta ar putea fi al doilea jucător care pleacă de la Pandurii în Liga 1. Acosta a evoluat şi în Spania, de unde a venit la Pandurii, şi consideră că echipa pentru care a evoluat avea şanse mai mari dacă lucrurile mergeau bine la Pandurii şi jucătorii buni nu plecau de la Târgu Jiu.  “A fost un sezon foarte greu, cu o mulţime de schimbări în lot. E greu să faci o echipă cu 25-30 de jucători în câteva luni, aşa că a fost greu să luăm puncte, dar noi am dat tot ce am putut. Aşa a fost să fie. Pentru mine a fost o experienţă extraordinară, pentru că iubesc fotbalul. România este o ţară care mi-a descis porţile pentru a juca fotbal. Deşi a fost un campionat dificil, mi-a făcut plăcere să joc aici şi sunt recunoscător”, a spus columbianul care mai are un an de contract cu Pandurii: „Încă mai am un an de contract, sunt jucător al pandurilor şi vom vedea ce se întâmplă în următoarele luni”.

Felipe Acosta este unul dintre jucătorii monitorizaţi din lotul pandurilor şi ar putea face pasul la prima ligă chiar în această vară pentru că e greu de crezut că acesta va dori să evolueze în Liga 3 pentru Pandurii.

Vizualizări: 477

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: