Jucătorii de la Pandurii, lăudaţi la încheierea sezonului

Antrenorul echipei Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, a tras concluziile finale după ultimul meci oficial din acest sezon. Echipa era deja retrogradată de mai mult timp dar tehnicianul şi-a lăudat jucătorii afirmând că sunt „nişte învingători”.

Antrenorul Călin Cojocaru recunoaşte că, din punct de vedere sportiv, echipa sa nu s-a ridicat la ceea ce ar fi dorit în acest sezon. După ultimul joc oficial antrenorul pandurilor a vorbit în mod special despre dificultăţile  cu care s-a confruntat Pandurii pe parcursul întregului sezon, analizând prestaţia echipei prin prisma acestor probleme de la club, în special a faptului că nici un jucător nu a primit vreun ban pentru munca sa. De aceea tehnicianul a lăudat chiar jucătorii pentru că s-au pregătit şi au jucat fără să fie plătiți. ”Sportiv, nu ne-am ridicat la ceea ce ne-am dorit. Voiam mai mult și sunt convins că jucătorii puteau face mai multe, dar era greu fără un leu! Pentru mine, ei sunt niște învingători. S-au comportat ca niște profesioniști, ca și cum ar fi fost plătiți la zi. Toți cei care au muncit la club merită tot respectul, fiindcă au ținut acest club în viață. Cu siguranță puteam face mai mult, și eu și băieții. Nu vreau să căutăm acum scuze”, a spus Cojocaru recunoscând că nu e mulţumit de rezultate: „Nu sunt nebun să spun că sunt fericit de ceea ce am realizat pe teren. Nu cred că, de când m-am apucat de antrenorat, am avut un asemenea parcurs slab. De exemplu, la Național Sebiș, am avut o perioadă de vreo doi ani în care nu am pierdut acasă”. Deşi poate părea hilar să lauzi o echipă fără rezultate, antrenorul pandurilor se referă în declaraţiile sale de presă  mai ales la faptul că nici un jucător nu a fost plătăt timp de un sezon întreg şi totuşi meciurile s-au disputat şi nu au fost proteste cum au fost la alte cluburi unde jucătorii nu primiseră bani de doar trei luni.

Pandurii a avut însă şi multe circumstanţe arenuante pentru contraperformanţa de a retrograda, antrenorul folosind peste 40 de jucători legitimaţi în acest sezon iar la mulţi dintre ei s-a renunţat în iarnă şi au fost aduşi alţii. Lipsită de omogenitate şi fără bani, echipa nu a putut obţine decât trei victorii de-a lungul acestui sezon încheiat cu retrogradarea în Liga 3.

Vizualizări: 380

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: