CE Oltenia își asigură flota auto. Pentru câți bani!

Complexul Energetic Oltenia organizează, prin procedură simplificată, o licitație pentru contractarea serviciilor de asigurare auto.

Potrivit caietului de sarcini, se solicită servicii de răspundere civilă – RCA, pentru flota auto a CE Oltenia. În total, 264 de autovehicule. Valoarea contractului este de 141.000 lei, fără TVA.

„Ofertantul are obligația de a oferi, pe lângă poliția RCA, și poliția Carte Verde, valabilă în țările membre ale Uniunii Europene. Ofertantul trebuie să facă dovada că nu i-a fost suspendată activitatea în domeniul asigurărilor, în ultimii doi ani de activitate, din cauza reclamațiilor asiguraților”, potrivit documentației licitației.

Contractul se va încheia pentru perioada 1.01 – 31.12.2020. Firmele de asigurări interesate trebuie să precizeze, în oferta tehnică, toate riscurile care pot fi acoperite prin poliția de asigurare și limita de despăgubire pe eveniment.

Unicul criteriu de atribuire va fi prețul. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 noiembrie.

Recent, Nissan-ul care-l aducea pe Constantin Bălășoiu, membru în Directoratul CE Oltenia, de la Craiova la Târgu Jiu, a fost implicat într-un eveniment rutier. Un pieton a fost accidentat mortal, la intrarea în Filiași. Mașina achiziționată în 2018 a fost avariată.

Vizualizări: 2,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: