CE Oltenia îşi caută director de resurse umane

Complexul Energetic Oltenia este în căutarea unui director de resurse umane după ce Petra Patricia Pătrașcu a demisionat din funcție. Demisia vine în contextul în care compania are nevoie de un director de resurse umane deoarece se pregătește să dea afară 2.000 de oameni.

Petra Pătrașcu se află în preaviz timp de 30 de zile, a confirmat directorul companiei, Laurențiu Ciobotărică. Acesta a declarat că șefa de la Resurse Umane a părăsit compania invocând motive personale. Totodată, Ciobotărică a menționat că va fi demarat un proces de selecție pentru această funcție, iar între timp atribuțiile sale vor fi preluate de alte persoane din companie. Directorul CE Oltenia a declarat însă că este posibil ca în locul acesteia să fie o persoană din afara societății.
Demisia Petrei Pătrașcu vine în perioada în care compania trebuie să pună în aplicare programul de concediere a 2.000 de persoane, fiind absolut necesare experiența și profesionalismul aparatului de resurse umane. Cel mai probabil, deocamdată locul său va fi luat de adjunctul Sorin Olaru.
Petra Pătrașcu a fost numită director de resurse umane la CEO în ianuarie. Ea este originară din Târgu Jiu și a lucrat la o firmă parteneră a IBM București.
În contextul concedierilor colective, sindicatele au cerut ca întâi să plece directorii aduși din afară, printre care și Pătrașcu, apoi cei care au încasat plăți compensatorii și au revenit în companie și apoi muncitorii.

Vizualizări: 5,016

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: