FNME s-a mutat în casă nouă. Unde a primit sediu social de la CEO!

Federaţia Naţională Mine Energie (FNME) are un nou sediu social. Administraţia CE Oltenia a acordat federației un spațiu în care să-și desfăşoare activitatea sindicală în cadrul clădirii din zona Debarcader. "S-a făcut dreptate, după doi ani și jumătate", a spus liderul FNME, Dumitru Pârvulescu. Sindicaliştii FNME și-au desfășurat activitatea în ultimii doi ani într-o cădire din incinta unei spălătorii auto de pe lângă sediul principal al CE Oltenia.

Liderii FNME își desfășoară activitatea sindicală începând de luni, 9 mai, în cadrul clădirii CE Oltenia din zona Debarcader. Au primit birourile de la etajul I, chiar acolo unde până la sfârșitul anului și-a avut biroul Ion Răuț, fostul director al Direcției de Pază a CE Oltenia. Liderii FNME spun că de ani buni aștepată să primească de la companie un sediu social conform CCM. "În sfârșit, după doi ani și jumătate se respectă Contractul Colectiv de Muncă în ceea ce privește sediul social și pentru Federația Națională Mine Energie. Numai parțial, pentru că în Contract spune clar că sediul se dă acolo unde este înscris la instanța competentă. Noi, uniunea și de asemenea sediul secundar al federației îl avem în Victoriei 22. Dacă se respecta ad-literam Contractul Colectiv trebuia să ne dea în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Oricum, după doi ani de stat cu chirie prin diverse locații era cazul să ne dea și nouă un sediu, că tot suntem favoriţii administraţiei, cum zic ceilalți", a spus ironic Dumitru Pârvulescu, președintele FNME.
Cert este că FNME nu va mai trebui să plătească chirie, cum a achitat până acum la sediul pe care îl avea la spălătoria auto din apropierea sediului CE Oltenia. Administraţia companiei a pus la dispoziţia federaţiei, cu titlu gratuit, practic cam tot etajul I al clădirii din Debarcader.

Galerie foto


Vizualizări: 6,189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: