CE Oltenia, noi sume pentru utilaje închiriate

Complexul Energetic Oltenia organizează licitație deschisă pentru închirierea de autovehicule de transport industrial și marfă, cu şofer, pentru carierele Tismana, Pinoasa, Peșteana, Jilț Nord și Lupoaia. Contractul este împărțit în 12 loturi, CE Oltenia alocând o sumă de peste 1,6 milioane lei. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 12 decembrie.

„Prin contractarea acestor servicii de închiriere a vehiculelor industriale cu şofer se va realiza derularea corespunzătoare a activităţii de mentenanţă prin asigurarea cu automacarale pentru remedierea defectelor mecanice și electrice, respectiv cu remorchere pentru transport piese şi subansamble agabaritice, cu autobasculante și camioane pentru aprovizionarea continuă cu diferite piese de schimb şi materiale, transportul pentru reparaţii a diferite subansamble, evacuarea diferitelor materiale din cariere şi alte puncte de lucru, în condiţii grele de drum şi în teren accidentat care apar în procesul de producţie la utilajele de excavare și instalaţiile de transport ale cărbunelui și sterilului spre depozite sau halde de steril, din perimetrele miniere de carieră Rovinari, Tismana, Pinoasa, Peşteana, Jilţ Nord şi Lupoaia”, se arată în caietul de sarcini.

Corpul de Control, trimis de fostul premier Viorica Dăncilă la CE Oltenia, a identificat nu mai puțin de 20 de firme de transport care câştigă fie individual, fie împreună, toate contractele oferite de companie pentru aceste servicii. Aparent, societăţile sunt competitoare, dar, de cele mai multe ori, era vorba de simple negocieri şi atribuiri directe. Vorbim inclusiv de firme care trăiesc de pe urma contractelor cu CE Oltenia.

Vizualizări: 1,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: