CE Oltenia nu mai face angajări pentru pământ

Conducerea CE Oltenia a anunţat gorjenii că nu vor mai primi slujbe în schimbul unei bucăţi de teren, fie ea şi în faţa excavatorului. Laurenţiu Ciurel se bazează pe aprobarea Legii 255 care permite folosirea aproape gratuită a terenurilor de utilitate publică, deşi este greu de crezut că legea va trece.

Ciurel a mai spus că pe lângă terenuri gorjenii ar trebui să aibă şi calificare pe postul oferit. „Angajări pentru pământ nu se mai fac sau se fac acolo unde demonstrează persoana respectivă că are pregătirea necesară pentru a ocupa un post. Dacă e o doamnă sau o domnişoară, care a terminat nu ştiu câte clase şi nu ştie să facă nimic şi-i pun o lopată în mână, aia nu o să se mai facă. Dacă există calificarea de care eu am nevoie, da. S-a exagerat cu astfel de angajări. Sunt mii de solicitanţi“, a spus Ciurel.

Directorul i-a liniştit şi pe cei care se gândesc la prime. „Om vedea, în funcţie de venituri. Vedem cum stăm atunci. Ştiţi care-i treaba? E 1800 de vânt (n.r.: MWH), noi mergem cu 300 de MW şi lumea vrea prime de ziua meseriei, sărbători, murături. Eu ce să vă spun? Nu cred că se vor da“, i-a răspuns acesta unui telespectator TV Sud. (M.B.)

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: