CE Oltenia: Voucherele de vacanță, împărțite până în octombrie

Puțini angajați ai Complexului Energetic Oltenia au plecat în concediu în această perioadă. Aceștia au solicitat deja vouchere de vacanță pentru lunile iulie și august, iar tichetele vor fi distribuite până în luna octombrie, când sunt programate ultimele concedii. Valoarea voucherului de vacanță este de 2.250 de lei.

Pandemia i-a făcut pe mulți mineri și energeticieni din Gorj să renunțe la concediu în acest an. Alții folosesc tichetele de vacanță de anul trecut când merg în concediu. Puțini au fost aceia care au solicitat voucherul de 2.250 de lei companiei energetice.

Ion Rușeț, consilierul Directoratului companiei, a explicat că voucherele de vacanță vor fi distribuite, conform Contractului Colectiv de Muncă, până la finalul lunii octombrie. “Noi am început să acordăm vouchere de vacanță. Programările sunt făcute până în octombrie. Sperăm să terminăm acordarea acestor vouchere până în octombrie. Au primit în iunie, iulie și august acolo unde au fost solicitări. Unii și-au folosit și voucherul de anul trecut. Alții nu sunt dispuși să meargă în concediu, dar voucherele de vacanță se vor acorda”, a mai explicat Ion Rușeț, la Tele3.

Vizualizări: 2,423

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: