Ce s-a decis miercuri la FRF în cazul incidentelor de pe stadionul din Târgu Jiu

Comisia de Disciplină din cadrul  FRF nu a luat vreo decizie nici miercuri  în cazul incidentelor de la meciul disputat pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, între FCU Craiova și Rapid și a decis amânarea cauzei pentru audieri.  Meciul din cadrul etapei a 10-a a Ligii 1  olteni și Rapid, încheiat cu victoria gazdelor cu 1-0 a fost marcat de incidente în tribune dar și la vestiare.

După acest meci s-a pus problema suspendării lui Cristi Săpunaru, căpitanul în vârstă de 38 de ani de la Rapid care a avut manifestări de neacceptat la ieșirea de pe teren și la vestiare. Săpunaru a sărit la bătaie în zona vestiarelor și, momentan, a fost doar amendat, decizia Comisiei de Disciplină fiind amânată și săptămâna trecută, la fel ca și acum, a informat DigiSport.

Spețele au ajuns la Comisia de Disciplină, care a decis să amâne luarea unei decizii pentru a fi realizate audieri. La partida care s-a desfăşurat la Târgu Jiu au avut loc mai multe incidente în care au fost implicaţi jucători de la Rapid, suporteri ai echipei oltene, jandarmi şi angajaţi firmei care avea obligaţia să asigure ordinea la meci.

Vizualizări: 2,635

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: