Luptătorii de la CSM Târgu Jiu, medaliați la Cupa Aktiv Motru

Tinerii luptătorii ai CSM Târgu Jiu, antrenați de Mădălin Gorjanu, au participat la un puternic turneu juvenil de lupte, Cupa ”Aktiv”. Gazda competiției a fost orașul Motru iar trei dintre sportivii legitimați la CSM Târgu Jiu Nicolae Curcă, Yanis Peciuc și Denis Frumușelu au urcat pe podium la categoriile lor de greutate.

A fost aceasta a doua ediției a Cupei ”Aktiv” Motru la care participă sportivii pregătiți de Mădălin Gorjanu. La competiția desfășurată în Sala de Sport a Colegiului Tehnic Motru, CSM Târgu Jiu a intrat în competiție cu Nicolae Curcă la categoria 65 de kg, Yanis Peciuc la categoria 40 de kg și Denis Frumușelu la categoria 100 de kg, a informat csmtargujiu.ro. Din păcate, din cauza unei accidentări, Florin Curcă, nu a mai putut continua competiția. Pentru luptătorii pregătiți de Mădălin Gorjanu a fost o bună oportunitate de a-și măsura forțele cu alți sportivi, de la alte structuri sportive, înaintea Campionatului Național de luna viitoare.

La fel ca și la prima ediție, sportivii CSM Târgu Jiu au fost și de această dată printre remarcații Cupei Aktiv Motru. Astfel, Yanis Peciuc a obținut locul 2 la categoria 40 de Kg. Pe podium a urcat și Nicolae Curcă la categoria 65 de Kg obținând locul 3 la categoria sa. Tot pe locul 3 a terminat competiția și Denis Frumușelu care a intrat pe saltea la categoria 100 de kg.

Competiția de la Motru a beneficiat de o numeroasă prezență iar zeci de sportivi de la numeroase cluburi din țară, dar și din străinătate au luat startul la a doua ediției a acestei competiții. Cluburile participante au fost: ACS Aktiv Padea (organizator), CSM Târgu Jiu, CS Minerul Motru, CSA Steaua, CS Dinamo, SCM Dunărea Giurgiu, CSM Pitești, LPS Pitești, CSM Drobeta Turnu Severin, CSS Târgu Jiu, CSM Craiova, LPS Craiova, CSM Reșița, CSS Reșița, CS Caraimanul Bușteni, CS Dumbrava Câlnic, CSM Lugoj, CSS Lugoj, ACSO Pantelimon, CSS Jiul Petroșani, Wrestling Club Chișinău – Rep. Moldova, Leonidas Wrestling Team – Grecia, RK Proleter – Serbia.

Vizualizări: 286

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: