Ce spune conducerea CEO despre prima de Ziua Femeii

Conducerea CE Oltenia anunţat printr-un comunicat de presă că se dezice de sindicatele care spun că angajatele CE Oltenia nu vor beneficia de prima de Ziua Femeii.

În același timp, administrația nu spune în acest comunicat dacă salariatele vor primi ceva de ziua lor. "Administrația CE Oltenia se delimitează de aprecierile sindicatelor care susțin că “femeile din CEO nu primesc nimic cu ocazia zilei de 8 martie”. Administrația respectă prevederile CCM și deciziile stabilite de comun acord cu sindicatele în cadrul comisiei mixte. Ținând cont că nu au avut loc încă discuții în cadrul comisiei mixte cu privire la acest subiect, afirmațiile avansate în spațiul public, la acest moment, sunt lipsite de suport real", se arată într-un comunicat al CE Oltenia postat pe site-ul propriu.
Surse din rândul sindicaliştilor spun că prima de 8 Martie nu a fost prinsă în Contractul Colectiv de Muncă (CCM), semnat în 2015, care este la acest moment în vigoare. Salariatele ar putea beneficia de această primă dacă administrația și sindicatele ar semna un protocol în acest sens. Acest bonus ar fi totuși prins în bugetul de venituri și cheltuieli pe anul în curs.
Unii sindicaliștii au spus că speră să obțină 150 de lei de fiecare salariată, mai mult cu 50 de lei decât anul trecut.

Vizualizări: 1,282

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: