Ce spune Dumitrașcu despre schimbarea Directoratului CEO

Marius Dumitrașcu, secretar de stat în Ministerul Energiei, a comentat la un post de televiziune cu privire la posibila schimbare a Directoratului Complexului Energetic Oltenia. “Pot să vă spun că există o asemenea mențiune în raportul Corpului de control al ministrului Energiei, ce va face noul Consiliu de Supraveghere rămâne de văzut”, a spus Dumitrașcu la Gorj TV, acesta fiind numit pe 1 iulie în CS.

Noul CS are însă atribuții limitate până când toți membrii vor depune declarații notariale și până când consiliul va fi înregistrat la Registrul Comerțului. “Consiliul de Supraveghere încă nu a fost constituit, încă se așteaptă declarațiile notariale ale membrilor care au fost aleși”, a spus Dumitrașcu, explicând că asta trebuie să se întâmple în termen de 15 zile de la numire.

Președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, este convins că nu va putea fi schimbat din funcție de noul Consiliu de Supraveghere, așa cum se speculează. “Directoratul poate fi înlocuit pe baza neîndeplinirii indicatorilor de performanță. Ghinion! Indicatorii de performanță pe anii 2017, 2018 și jumătate de an din 2019 sunt îndepliniți”, a transmis Boza, precizând că raportul Corpului de control este contestat în justiție, fiind la Înalta Curte de Casație și Justiție. (A.A.)

Vizualizări: 3,961

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: