CE Turceni dă 20 de miliarde de lei pentru sinistraţi

Salariaţii Complexului Energetic Turceni au strâns aproape cinci miliarde de lei vechi pentru sinistraţii din Moldova. La această sumă se adaugă alte 15 miliarde, bani proveniţi din fondurile companiei.

Cei peste 4500 de angajaţi ai Complexului Energetic Turceni au rămas impresionaţi de soarta semenilor săi şi fără a sta prea mult pe gânduri au donat fiecare cât a putut, cei care ocupă funcţii de conducere au dat câte 500 de lei restul câte 100 de lei, s-au strâns miliarde întregi. „De la salariaţii Complexului Energetic Turceni s-au strâns aproape 5 miliarde de lei vechi. Le mulţumesc cărora au acceptat să doneze aceşti bani celor loviţi de furia naturii în Moldova”, a spus Ionel Manţog, directorul economic al Complexului Energetic (CE) Turceni.

Suma care va ajunge la sinistraţi din partea Complexului Energetic Turceni este însă mult mai mare. „Din fondurile CE Turceni s-au alocat aproximativ 15 miliarde de lei vechi astfel că suma totală donată sinistraţilor este de 20 de miliarde de lei vechi“ a adăugat Ionel Manţog. Banii vor fi viraţi în contul deschis de către Ministerul Economiei şi Comerţului pentru toate societăţile cu capital de stat în vederea ajutorării sinistraţilor din Moldova.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: