Cei puşi pe liber de Ciurel revin la şefia CE Rovinari

Cei mai mulţi dintre vechii directori din cadrul Complexului Energetic Rovinari au fost repuşi în funcţii pe care le-au mai ocupat anterior, acest lucru reieşind din noua organigramă adoptată de consiliul de administraţie al unităţii. Conform noului directorul general Gheorghe Daviţoiu, noua structură de conducere este similară cu cea existentă înainte de iunie 2007, când în fruntea CE Rovinari a fost numit director general Laurenţiu Ciurel. Fostul director economic Mihai Constantin, fost consilier judeţean PSD, a demisionat din post luni, în locul său fiind numită Maria Scurtu, care a ocupat funcţia respectivă în perioada anilor 2006 – 2007.

Fostul director al fostei termocentrale Rovinari, Ion Pisc, a fost menţinut în fruntea direcţiei energetice din cadrul Complexului Energetic, pe partea de minerit responsabilitatea revenindu-i în continuare lui Tiberiu Trotea, care este consilier judeţean PDL. În postul de director comercial a fost promovat Eugen Tunaru, fost director de exploatare la fosta termocentrală. Şef la Direcţia Investiţii a fost numit Vasile Tudorescu, un colaborator apropiat al actualului director general Gheorghe Daviţoiu în perioada în care acesta a condus direcţia minieră din cadrul Complexului Energetic Rovinari.

Daviţoiu menţionează că doi dintre foştii directori ai unităţii, care nu se mai regăsesc în noua organigramă, au devenit consilieri personali ai acestuia. Cei doi sunt Ion Surdu, fost director de „afaceri intercooperatiste”, şi Aurel Medinţu, fost şef la direcţia producţie şi vânzări. Gheorghe Daviţoiu a mai precizat că, deocamdată, fostul director general Laurenţiu Ciurel se află în concediu de odihnă şi nu ştie dacă acesta mai doreşte să lucreze în cadrul unităţii de acum încolo, motiv pentru care nu ştie ce post ar putea să ocupe în cazul revenirii la serviciu în cadrul CE Rovinari.

Vizualizări: 96

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: