FCU Craiova a branduit Municipalul din Târgu Jiu în alb-albastru

FCU Craiova pregăteşte de două zile meciul pe care îl va disputa sâmbătă la Târgu Jiu şi a branduit deja Stadionul Municipal în culorile clubului. Echipa lui Adrian Mititelul va deschide la meciul cu Progresul Pecica tribunele I şi II  ale stadionului şi va vinde bilete pentru acest joc atât la Târgu Jiu, cât şi la  Craiova.

Oficialii clubului din Bănie s-au aflat marţi şi miercuri pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu pentru a decora stadionul cu bannerele clubului FCU.

FCU Craiova a anunţat că biletele pentru meciul dintre FC Universitatea Craiova și ACS Progresul Pecica, programat  sâmbătă,  pe arena din Târgu Jiu, vor fi puse în vânzare  atât în Craiova, la sediul clubului situat în strada Sfântu Dumitru, Nr. 1, începând de joi, 31 Octombrie, de la ora 11:00, cât  și în Târgu Jiu. La Târgu Jiu biletele se pot procura doar în ziua meciului, sâmbătă, 2 noiembrie, cu începere de la ora 10:00, la casa de  bilete din incinta Stadionului Municipal, situată sub pasarela stadionului, la intrarea în parcarea subterană din faţa Primăriei Târgu Jiu.

FCU Craiova a stabilit, la şedinţa cu forţele de ordine, că va deschide doar tribunele I şi II pentru public,  preţul  fiind acelaşi, intrare generală 10 lei, inclusiv în tribuna VIP aflată la Tribuna I.

Tot miercuri oficialii clubului din Bănie au discutat şi cu conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu, club care a  omologat stadionul din Târgu Jiu la FRF şi care pune la dispoziţie terenul de joc, aflat în continuare în folosinţa clubului din Târgu Jiu, conform unui contract de comodat încheiat cu Primăria Târgu Jiu.

Galerie foto



Vizualizări: 2,339

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: