Cel mai mare izvor de apă potabilă este în Gorj. Unde este și cine spune acest lucru!

Ion Iordache, senator și candidat la șefia Consiliului Județean Gorj din partea PNL, a făcut o declarație surprinzătoare despre resursele naturale ale județului. Spune ca cel mai mare izvor de apă potabilă se află la Gorj.

"Cel mai mare izvor de apă potabilă se află la noi în județ. Este în comuna Padeș. În jurul meu, pe o rază de 10 metri, sunt izvoarele acestea care pot să alimenteze cu apă potabilă două județe”, a afirmat Iordache, care a postat un videoclip lângă un izvor de munte. El este însoțit de candidatul PNL la primăria Pades, Antonie Serafim. 

Senatorul a subliniat importanța valorificării acestor resurse pentru binele comunității. "Doar ne trebuie curaj, determinare și să punem în valoare resursele pe care le avem”, a adăugat el. Ion Iordache promite să aducă în atenția publică și să implementeze proiecte care să capitalizeze pe aceste resurse naturale, asigurând accesul la apă potabilă pentru locuitorii din județ și din împrejurimi, dacă va fi ales în funcție.

COMANDAT DE PARTIDUL NATIONAL LIBERAL GORJ, CIRCUMSCRIPTIA ELECTORALA NR 20, EXECUTAT DE VISUITOR DM SRL SRL, CUI MANDATAR 21200012

Galerie foto



Vizualizări: 3,241

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: