Cel mai mare venit din Gorj depăşeşte 1.000.000 lei

Cele mai mari venituri au fost realizate anul trecut de gorjenii care au lucrat în domenii ce au presupus fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii, executarea lucrărilor de construcţii-montaj, reparaţii, modernizări, service şi asistenţă tehnică pentru instalaţii electrice şi de automatizare. Acestea sunt datele care reies dintr-un top al veniturilor realizate în anul 2009 de Direcţia Generală  Finanţelor Publice Gorj.

Pe primul loc în top se află un gorjean care a realizat venituri în valoare de   1.183.922 lei din fabricarea utilajelor pentru extracţie şi construcţii, din  fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice, alte lucrări speciale pentru construcţii, comerţ cu ridicata a băuturilor.

Pe locul doi se clasează un gorjean care din comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente şi din executarea lucrărilor de construcţii-montaj, reparaţii, modernizări, service şi asistenţă tehnică pentru instalaţii electrice şi de automatizare a scos un venit de 509.721 lei.

Fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice sa dovedit un domeniu fructuos pentru un alt locuitor din Gorj, care se situează pe locul III cu un venit de 389.485 lei. Acest venit mai provine din executarea lucrărilor de construcţii-montaj, reparaţii, modernizări, service şi asistenţă tehnică pentru instalaţii electrice şi de automatizare, fabricarea de aparate distribuire şi control a electricităţii. Pe locul patru se situează de această dată o persoană fizică ce a realizat 380.259 lei din fabricarea de produse refractare, urmat de un gorjean cu un venit de 349.449 lei provenit din comerţul cu ridicata al altor maşini şi echipamente.

„În acest top este vorba de persoane fizice care au realizat, în anul 2009,  venituri din salarii şi asimilate salariilor atât în cadrul funcţiei de bază, cât şi în afara funcţiei de bază”, spune Luminiţa Penciu, purtător de cuvânt în cadrul Direcţiei Generale de  Finanţe.

Vizualizări: 177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: