Centrala spitalului, la un pas de explozie

Spitalul Judeţean de Urgenţă va beneficia de patru cazane termice şi de instalaţiile aferente, cazane ce au fost donate de primăria oraşului Târgu Jiu. Donaţia a fost cu atât mai aşteptată cu cât, potrivit managerului spitalului, vechea centrală este la un pas de explozie.

Solicitarea de modernizare a centralei termice din incinta spitalului de pe Tudor a fost chiar a managerului Gheorghe Neaţă, care s-a adresat primarului Florin Cârciumaru în vederea donării celor patru cazane din centrala termică de pe Popa Şapcă. Consilierii au fost cei care au aprobat transmiterea fără plată a acestor cazane către Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. „Centrala termică de pe strada Popa Şapcă este una dintre cele două centrale modernizate după 1999, iar cele patru cazane sunt în perfectă stare de funcţionare. De aceea ne-am gândit că le putem utiliza foarte bine în cadrul spitalului la centrala de acolo, la solicitarea lui Gheorghe Neaţă”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu.

Donaţia este foarte binevenită şi asta pentru că, potrivit lui Gheorghe Neaţă, centrala spitalului de pe Tudor este foarte veche şi poate produce în orice clipă un dezastru. „Ce să vă spun despre ea, este bombă, aproape să explodeze, curge rugina din ea. A fost o iniţiativă personală, mă bucur că domnul primar a răspuns prompt. Acum umblu după avize, cu hârtiile şi sperăm ca până vine frigul să punem cazanele în funcţiune”, a declarat Gheorghe Neaţă.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: