Centru medical într-o școală închisă. Vezi unde!

O școală dintr-o localitate a județului Gorj își schimbă destinația. Mai exact, o unitate de învățământ din localitatea Glodeni va fi transformată într-un centru medical de permanență.

Școala Primară din Glodeni nu mai este folosită, iar primăria a găsit o soluție în acest sens. Primăria a cerut avizul Inspectoratului Școlar Județean Gorj, în privința schimbării destinației. Totodată, în curtea unității școlare va fi amplasată și o antenă pentru telecomunicații electronice, spune inspectorul școlar din cadrul ISJ Gorj, Nicolae Negrea.

”Referitor la Școala Primară Glodeni, această unitate nu mai are utilitate legată de procesul de învățământ. Primăria a solicitat Inspectoratului Școlar Județean Gorj avizul în Consiliul de Administrație, pentru schimbarea destinației clădirii. În școala respectivă va fi făcut un centru medical de permanență. Acest aviz se adaugă la un vechi dosar care va merge la Ministerul Educației, iar ministerul va da avizul de schimbare. De asemenea, tot în curtea unității școlare se va amplasa și o antenă pentru telecomunicații electronice. S-a dat avizul cerut de primărie”, a spus Nicolae Negrea.

Glodeni este un sat în comuna gorjeană Bălănești.

Vizualizări: 944

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: