CEO şi Artego, viitori sponsori la CSM Târgu Jiu

Artego Târgu Jiu a sprijinit mereu activitatea sportivă din Gorj, iar acum societatea de top a Gorjului ar dori să se implice la noul club al primăriei, CSM Târgu Jiu, după cum a precizat primarul Marcel Romanescu. Și Complexul Energetic Oltenia ar putea sponsoriza activitatea Clubului Sportiv Municipal din Târgu Jiu. Ambele societăți au fost membri fondatori și asociați la clubul Panduri Târgu Jiu.
 

Startul extraordinar de bun al echipelor de handbal ale CSM Târgu Jiu în noul sezon și cerințele financiare în creștere  de la echipa de baschet care va evolua în Liga Națională au pus la muncă șefii clubului care se află acum în căutare de soluții alternative de finanțare și sponsorizări.

Primarul Marcel Romanescu a dezvăluit luni faptul că se poartă discuții la CSM Târgu Jiu cu societăți comerciale care ar putea sponsoriza activitatea sportivă. Printre persoanele cu care se poartă discuții se numără reprezentanții  ARTEGO și CEO.  „Sunt mai multe persoane interesate să sponsorizeze clubul CSM Târgu Jiu şi aici mă refer la persoane juridice. Am şi avut la unul dintre meciuri pe domnul Viorel David de la Artego în tribună. Din ceea ce ştiu eu sunt în negocieri avansate, domnul director Robert Bălăeţ cu domnul director Viorel David de la Artego. Eu sunt convins că, văzând ceea ce se întâmplă la CSM, Artego va veni alături de noi şi va susţine activitatea sportivă. Au susținut și anul trecut o echipă de handbal care nu a adus chiar rezultatele așteptate. Însă am avut și eu personal o discuție cu dânsul şi văzând acum ceea ce se întâmplă acum la CSM, domnul Viorel David va veni alături de noi. Și nu va fi numai dânsul, cred că la următorul meci oficial vor mai veni și alte persoane interesate. După o discuție pe care am avut-o cu domnul Sorin Boza de la CEO, și dânsul și-a manifestat interesul să vină, să vadă ceea ce se face  la CSM și, cine știe, poate într-o perioadă viitoare să avem ca sponsor la CSM şi  Complexul Energetic Oltenia. Numai pe baza rezultatelor poţi atrage sponsori, văzând că sunt rezultate bune”.

CSM Târgu Jiu are deocamdată două secţii funcţionale, handbal şi baschet, echipa feminină de handbal activând în Divizia A, iar echipa masculină de baschet urmând să joace în Liga Naţională.

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu au început sezonul foarte bine, având numai victorii în toate cele trei meciuri disputate din noul sezon. Echipa de baschet se află acum în perioada de pregătire și va debuta în Liga Națională, grupa valorică B, la începutul lunii viitoare.

Vizualizări: 1,572

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: