Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Minerii de la Alunu şi-au avertizat şefii asupra dezastrului

Minerii de la Alunu spun că și-au avertizat șefii cu privire la faptul că exploatarea cărbunelui se face cu riscuri mari, pentru că nu este respectată tehnologia de exploatare. Reamintim că săptămâna trecută acolo s-a prăbușit un excavator minier de mare capacitate, a cărui greutate depășește două mii de tone.

Accidentul de muncă, unic în România post-decembristă, a avut loc joi, 23 mai, în Cariera de Lignit Olteţ - Alunu. Zeci de mineri au reușit să se evacueze la timp și nu au fost persoane rănite, dar pagubele materiale sunt uriașe.

„N-a fost alunecare de pământ, a fost o prăbuşire de taluz acolo”, susține și primarul comunei Alunu, Cristian Birăruţ.

Doar câteva secunde a durat ca un utilaj evaluat la zeci de milioane de euro să fie făcut una cu pământul. Acesta asigura o producție de 100.000 de tone de cărbune pe lună, pentru CET Govora. (A.A.)

Vizualizări: 2,415

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: