Cercetat pentru incendierea unei motorete

     La data de 10.04.2011, ora 13:18, poliţiştii Postului de Poliţie Glogova au fost sesizaţi  de H.S., 37 ani, din comuna Cătunele, judeţ Gorj, despre faptul că, în noaptea de 09/10.04.2011, persoane necunoscute i-au  incendiat parţial o motoretă, proprietate personală, aceasta fiind parcată pe raza comunei Glogova, judeţ Gorj.

         La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei municipiului Motru care a constatat că cele sesizate se confirmă.

         În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana lui S.M.I., 17 ani, din comuna Bala, judeţ Mehedinţi, care şi-a motivat gestul datorită unei altercaţii verbale cu G.P., 45 ani, din comuna Bala, judeţ Mehedinţi, persoană pe care H.S. îl transporta pe motoretă înainte de a o parca la locuinţa menţionată.

         Incendiul a fost stins de localnici, motoreta fiind distrusă în proporţie de 30%, creându-se un prejudiciu de aproximativ 300 lei.

        În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de distrugere prin incendiere, autorul fiind cercetat în stare de libertate.

        De asemenea, poliţiştii Postul de Poliţie Glogova s-au sesizat din oficiu despre faptul că H.S, 37 ani, din comuna Cătunele, judeţ Gorj,  în  jurul orelor 05:00, a condus o motoretă, proprietate personală, pe D.J. 671 B, între localităţile Cătunele–Glogova, fără a deţine permis de conducere, motoreta nefiind  înmatriculată în circulaţie.

        În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere şi conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: