Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cercetaţi pentru furt calificat

În după-amiaza zilei de 17 februarie 2010, orele  15:00, poliţiştii din comuna Roşia de Amaradia au fost sesizaţi de un angajat al Şantierul Minier Prigoria, despre faptul că în ziua de 16.02.2010 a observat lipsa unui număr de aproximativ 30 role de ghirlandă de pe o bandă dezafectată din cariera Ruget.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliţiei oraşului Novaci care a stabilit că cele sesizate se confirmă.

Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului, în urma probatoriului administrat stabilindu-se că suspecţii, în persoana numiţilor B.V. Daniel, de 20 ani din comuna Roşia de Amaradia, şi L. Emanoil, de 32 ani, din comuna Bustuchin, în noaptea de 15/16.02.2010, au sustras acele role tip ghirlandă de bandă transportoare cărbune.

Poliţiştii au identificat rolele respective, pe care le-au recuperat de la un centru de colectare a fierului vechi de pe raza comunei Alunu, judeţul Vâlcea, urmând a fi predate unităţii păgubite.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: