Cere punerea PUG în dezbatere publică

Arhitectul Corneliu Răducan Morega, candidat al Alianței USR-PLUS Gorj pentru Senatul României, cere punerea în dezbatere publică a Planului Urbanistic General al municipiului Târgu Jiu. "A fost predată la Primăria municipiului Târgu Jiu o documentație, care cred că a fost însoțită de documentația pentru obținerea avizelor sau acordurilor. Acestea ar trebui inițiate, pentru că trebuie să lăsăm orașul să se dezvolte. Lucrând după PUG-ul din 1996, cred că toată lumea a văzut că nu apar blocuri de locuințe cu un regim puțin mai înalt, suntem blocați în acele P+2, nu lăsăm orașul să se dezvolte", a spus candidatul USR PLUS.

Corneliu Răducan Morega a cerut punerea documentului în dezbatere publică, acesta fiind un pas înainte de aprobarea PUG.

Corneliu Răducan spune că principalul avantaj al existenței unui Plan Urbanistic General al Târgu-Jiului ar fi acela că s-ar delimita zona industrială de restul orașului și ar putea fi realizate mai multe investiții în domeniul imobiliar. "Acest PUG ar trebui să delimiteze cumva zona industrială de restul orașului, ar trebui să delimiteze la fel de clar zonele în care se pot face investiții în domeniul imobiliar", a spus candidatul la un post de senator.

Alegerile parlamentare sunt programate pentru data de 6 decembrie. 

Vizualizări: 1,032

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: