Primul consilier local din Gorj care și-a dat demisia

Alegerile locale s-au încheiat, dar “transferurile” nu. Un consilier local, proaspăt ales în Târgu-Cărbunești, și-a dat demisia, luni, și a trecut la un alt partid. Ales pe lista PMP, Adrian Zorlescu a trecut în tabăra liberalilor și, automat, a pierdut mandatul de consilier local.

Adrian Zorlescu a obținut un mandat de consilier local pe lista Partidului Mișcarea Populară. Nici nu a depus jurământul, că a și anunțat că a ales alt partid.

Trecând la PNL, acesta și-a pierdut și mandatul de ales local. Zorlescu a făcut anunțul pe Facebook. “Am luat decizia să nu continui în funcția de consilier local. Vreau să anunț public că începând cu data de 18.10.2020 mi-am dat demisia din funcția de membru de partid PMP și am trecut la PNL. Am plecat dintr-o funcție câștigată pe merit și am pornit reconstrucția unei noi echipe.  Mulțumesc celor care m-au susținut și voi continua să mă implic, chiar dacă o voi lua de la început. Avem 4 ani la dispoziție să construim și sunt convins că împreună vom avea succes”, a fost mesajul lui Adrian Zorlescu.

Galerie foto


Vizualizări: 5,103

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: