Orban: Vom evalua activitatea fiecărui prefect

Activitatea prefectului de Gorj, Cosmin Pistol, va fi analizată la cel mai înalt nivel. Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, că urmează „o evaluare a activității fiecărui prefect”.

Afirmația a fost făcută în contextul în care prefectul Capitalei a spus duminică seara că nu știe câte cazuri de coronavirus au fost depistate în ultimele 24 de ore în București.

„Nu am urmărit declarațiile domnului prefect, dar noi facem o evaluare a activității fiecărui prefect. Când vom avea vreo decizie de comunicat, o vom comunica”, a spus Ludovic Orban.

Pistol a fost amenințat cu demiterea chiar de către liderul PNL Gorj, Dan Vîlceanu. Și asta după ce prefectul a avertizat-o public pe șefa Inspectoratului Școlar, Maria Cochină, de faptul că își poate pierde funcția dacă nu comunică mai bine.

„A fost mai mult o declarație politică a domnului prefect. Dacă domnul prefect face politică, să ne anunțe și pe noi, că atunci s-ar putea ca dânsul să fie demis”, a spus Vîlceanu, recomandându-i prefectului să nu se mai plângă în spațiul public atunci când sunt probleme, ci să cheme șeful de instituție, pentru a-i spune ce nemulțumiri are.

Vizualizări: 861

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: