Cetățenii nu vor mai putea parca în parcarea de la Prefectură

Cetățenii nu-și vor mai putea parca autoturismele în zonăa Prefecturii, a anunțat prefectul Marcel Iacobescu.

”Am făcut un proiect de fluidizare a activități în parcările din jurul Prefecturii, împreună cu Primăria Municipiului Târgu Jiu. Parcarea mai mare, din Piața Prefecturii către Instituția Prefectului, va veni împărțită în două pentru că jumătate din tren aparține Instituției PrefectulUI, jumătate Primăriei, iar cea din dreapta, unde intrau până acum exclusiv mașinile instituției, o să fie în continuare folosită numai pentru acest lucru”, a explicat acesta. 

Cele două parcări vor fi dotate cu bariere inteligente și vo putea parca doar mașinile instituțiilor din Palatul Administrativ.


”Cele 2 parcări vor fi împărțite pe instituțiile care își desfășoară activitatea în această clădire, respectiv pe partea dreaptă vor fi parcate mașinile Instituției Prefectului,  iar pe partea stângă parcarea va fi rezervată pentru Consiliul Județean. Ambele parcări vor fi delimitate, vor fi dotate cu bariere inteligente, cu camere care recunosc numele de înmatriculare și nu vor avea acces alte mașini în aceste parcări. Pentru că în ultima perioadă ne întâlnim foarte des cu fel de fel de sesizări cu mașini lovite, zgâriate, trebuie mereu să stăm, să urmărim camerele, să vedem ce s-a întâmplat, să căutăm vinovați și așa mai departe. 

Sunt mașini de instituții care sunt lovite, zgâriate, nu se găsesc vinovații și nu este normal”. 

Vizualizări: 2,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: