Cilibiu explică trecerea la PSD: Am fost şomer pe vremea PDL

Cei patru consilieri judeţeni care au trecut la PSD şi-au găsit cu greu locurile printre social-democraţi, la începutul şedinţei CJ Gorj de ieri. Aceştia şi-au mutat scaunele de lângă foştii colegi de partid, trecând pe partea aleşilor PSD. Printre ei s-a aflat şi Nicolae Cilibiu, care e explicat motivele părăsirii Partidului Democrat Liberal după 20 de ani de activitate.

Nicolae Cilibiu este angajat la Complexul Energetic Oltenia, iar odată cu trecerea la PSD a fost promovat pe un post de şef de birou. Cu toate acestea, Cilibiu spune că a plecat din PDL pentru că reprezenta doar un vot în Consiliul Judeţean. „Acum 20 de ani am intrat în PDL alături de Petre Roman. Sunt mândru de ceea ce am făcut în PDL. Problema de alegere îmi aparţine, însă am o durere în suflet pentru că după 20 de activitate reprezentam pentru PDL doar un vot în Consiliul Judeţean. Nu am plecat din PDL pentru avantaje, dacă era să mă fi vândut plecam demult din acest partid. Pe vremea PDL eram şomer”, a declarat Nicolae Cilibiu.

Acesta este ameninţat cu pierderea mandatului de consilier judeţean din cauză că înainte de a trece la PSD îşi depusese opţiunea de a rămâne în PDL. „Legea va spune dacă mai pot rămâne pe postul de consilier judeţean pentru care am muncit 20 de ani şi i-am făcut pe alţii mari”, a menţionat Cilibiu.

Dan Vâlceanu, liderul PDL Gorj, consideră că Cilibiu nu are motive să se plângă de guvernarea PDL. „Cilibiu este un exemplu elocvent de animal politic. Cilibiu a fost angajat de domnul Trotea, a fost consilier al directorului general. Acum vrea să spună că datorită competenţei a fost promovat şef de birou. Cum a trecut la PSD a şi răsărit competenţa la Cilibiu. Când vorbeşti despre asemenea oameni, sentimentul este de greaţă”, a declarat Dan Vâlceanu.

Vizualizări: 188

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: