Turbăceanu: Consătenii lui Ponta vor să intre în istorie

Dumitru Turbăceanu, primarul de la Baia de Fier, vrea să fie pe primul loc la numărul de voturi aduse lui Victor Ponta, având în vedere că premierul are buletin de Baia de Fier. Acesta va trebui să se lupte cu Ion Ciocea de la Bustuchin, care este campionul PSD la aproape toate alegerile.

Primarul de la Baia de Fier spune că alegerile prezidenţiale din acest an reprezintă singura şansă a localnicilor să intre în istorie. Acesta nu concepe să aducă mai puţin de 70% din voturi pentru Victor Ponta. „În turul I vom aduce circa 70% din voturi domnului Victor Ponta, în turul II cu siguranţă vom aduce 80%. Mi se pare normal ca oamenii din Baia de Fier să-l voteze pe domnul Victor Ponta pentru că e candidat din comuna noastră. Pentru comuna Baia de Fier este o chestie istorică să dea preşedintele ţării. E şansa noastră de a scrie o filă în istorie. Cu siguranţă, nu vom mai avea niciodată un candidat la preşedinţie din comuna noastră”, a declarat Dumitru Turbăceanu. Acesta spune că îi face campanie lui Victor Ponta mergând din casă în casă pentru a-i convinge pe oameni să-i dea votul.

Bustuchin este an de an cea mai „roşie” localitate din Gorj şi primarul Ion Ciocea şi-a propus să aducă peste 80% din voturi lui Victor Ponta. „La noi este o concurenţă între primari, pentru că vrem să-l scoatem preşedinte pe domnul premier Victor Ponta. Îmi doresc să fiu pe primul loc, dar nu fac pariu. Cred că alegerile ne arată cât de mult ne respectă oamenii pentru ceea ce am făcut pentru ei”, a declarat Ion Ciocea. „Eu nu voi merge din poartă în poartă, le voi trimite oamenilor un mesaj pe o coală de hârtie A4 prin care îi invit la vot, aducându-le aminte ce mi-am propus eu la începutul mandatului şi ce am făcut pentru ei. Consilierii mei vor merge pe la fiecare cetăţean pentru a  transmite mesajul meu”, a mai precizat Ion Ciocea.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: