Organizaţie dizolvată! „Am iubit PSD, dar asta nu înseamnă să fim umiliţi”

Organizaţia PSD de la Bolboşi a fost dizolvată după ce fostul preşedinte Viorel Rotaru a plecat la PLR cu o armată de pesedişti după el. Acesta a fost înlăturat de la conducerea organizaţiei de şefii partidului, la cârma organizaţiei fiind numit viceprimarul Gheorghe Ştioclei, care a făcut uz de ordonanţa care a permis schimbarea opţiunii politice, renunţând la PRM, partidul cu care a câştigat mandatul de viceprimar, în detrimentul PSD. Viceprimarul spune că întotdeauna a fost pesedist însă a trecut la PRM pentru a câştiga mandatul în 2012.

Organizaţia locală a PSD Bolboşi s-a destrămat după ce fostul preşedinte a plecat împreună cu mare parte din membri la Partidul Liberal Reformator (PLR). Acesta a fost înlocuit la şefia organizaţiei locale cu viceprimarul Gheorghe Ştioclei, care a trecut recent la PSD. “Am fost sunat de preşedintele Călinoiu şi mi-a spus că nu mai are nevoie de serviciile mele. Viceprimarul care a trecut de la PRM la PSD a fost la Târgu Jiu şi i-a transmis că am o organizaţie de doi bani, din cauza lui m-au înlăturat, deşi am obţinut 43% la europarlamentare. Mi-am dat demisia din partid şi m-au urmat şi alţi circa 50 de membri, a fost demisie în bloc Am trecut la PLR, deja am făcut adeziuni, practic am format organizaţia la Bolboşi. Am iubit PSD, dar asta nu înseamnă să fim umiliţi în halul acesta”, a spus Viorel Rotaru.

Viceprimarul din Bolboşi, Gheorghe Ştioclei, spune că a fost pesedist aproape dintotdeauna, dar s-a folosit de PRM pentru a putea câştiga mandatul de viceprimar în urmă cu doi ani. Acesta a mai spus că organizaţia locală a PSD nu a fost decimată odată cu plecarea fostului preşedinte la PLR. “El 20 a avut de toţi, cum putea să ia 50? Un vicepreşedinte a plecat, în rest structura este aceeaşi. Eu am fost pesedist de după Revoluţie, nu am avut cum să candidez acum doi ani la PSD pentru că era ocupat şi am candidat la PRM. Acum, dacă s-a ivit această ocazie, am venit la organizaţia PSD”, a comentat Gheorghe Ştioclei. 

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: