Cinci angajări la o instituție din Gorj

Direcția Generală de Asistență Socială și pentru Protecția Copilului Gorj a scos mai multe posturi la concurs. Unul este de medic specialist la Centrul de plasament destinat protecției rezidențiale a copiilor cu dizabilități din cadrul Complexului de servicii comunitare pentru copilul cu handicap Tg. Jiu. Candidații trebuie să aibă studii superioare de lungă durată, profil medicină, iar specializarea să fie pe pediatrie, neurologie, psihiatrie sau medicină de familie. Este necesar un certificat care să ateste obținerea titlului de medic primar, dar și certificat de membru al Colegiul Medicilor din România.

Concursul va avea loc pe data de 10 august 2021, ora 10:00, fiind vorba despre proba scrisă, iar interviul va avea loc pe data de 13 august.

Mai sunt patru angajări la compartimentul „Telefonul copilului”. Posturile scoase la concurs sunt de psiholog specialist, doi psihologi practicanți și un asistent social practicant.

Candidații pentru posturile de psiholog trebuie să aibă studii superioare în Psihologie, atestat de liberă practică în specialitatea psihologie clinică, psihoterapie sau consiliere psihologică, treapta de specializare ”specialist” sau “practicant”, după caz, dar și un an vechime.

Asistentul social trebuie să aibă studii superioare în domeniul Asistență Socială,  aviz de exercitare a profesiei de asistent social emis de Colegiul Național al Asistenților Sociali din România – treapta de competență ”practicant”, dar și un an vechime.

Data limită pentru depunerea dosarelor este 4 august, iar concursul va avea loc pe 17 și 20 august, probă scrisă și interviu.

Vizualizări: 5,078

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: