Cinci ani de închisoare pentru răpirea minorei din Bâlteni

Gheorghe Cristian Bațai, gorjeanul care anul trecut a răpit o minoră din Bâlteni și a fugit cu ea prin pădurile din împrejurimi, a fost condamnat acum definitiv, magistrații de la Curtea de Apel Craiova stabilind ca el să fie condamnat la cinci ani de închisoare.

La instanța de fond, Judecătoria Târgu Jiu, Baţai primise 7 ani pentru faptele sale. Magistrații din Bănie au schimbat acum încadrarea faptelor pentru care a fost judecat individul, iar acesta a primit acum sentința pentru lipsire de libertate, fapta fiind săvârșită de o persoană înarmată, asupra unui minor.

Victima lui Bațai este o fată din Bâlteni despre care acesta a spus tot timpul că era iubita sa, fata urmând să fie despăgubită acum de 5000 de lei pentru cele 24 de ore în care răpitorul a luat-o de acasă. Răpirea a avut loc anul trecut la mijlocul lunii iunie, minora fiind eliberată de polițiști a doua zi. Bațai s-a ascuns la rude de-ale sale și la conace părăsite de la marginea satului, în pădure, oamenii legii dându-i de urmă după fix o lună, când l-au adus în fața legii pentru a fi tras la răspundere. El mai avea de executat un rest dintr-o altă pedeapsă de 5 ani, pentru viol, primită după ce și-a bătut joc de o vecină de-a sa, magistrații stabilind ca el să execute și perioada respectivă de detenție, aceasta fiind contopită cu pedeapsa de acum de cinci ani.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: