Angajat pentru udatul florilor, la spital după un accident de muncă

Un angajat de la Edilitara a ajuns ieri de dimineață la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgu-Jiu, după ce cabina autocisternei pe care o conducea a căzut peste el. Șoferul are 34 de ani și s-a oprit să remedieze o defecțiune apărută la sistemul de alimentare cu combustibil și, pentru că nu a asigurat cabina, aceasta a căzut și l-a lovit. Bărbatul este în afara oricărui pericol, însă s-a ales cu multiple traumatisme. Inspectoratul Teritorial de Muncă și poliția au demarat anchete în acest caz.

Evenimentul a avut loc ieri de dimineață în centrul municipiului Târgu-Jiu. Șoferul era singur în momentul în care s-a produs o defecțiune la autocisterna pe care o conducea. Bărbatul a coborât să remedieze problema, însă cabina cisternei s-a desprins și a căzut peste el. Șoferul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean, cu multiple traumatisme. „Este vorba de un angajat mai vechi de la SC Edilitara, în vârstă de 34 de ani, care lucra ca șofer pe autocisternă. Acesta a coborât de la volan să remedieze o defecțiune apărută la sistemul de alimentare cu combustibil, moment în care cabina a căzut peste el. Acesta a fost transportat la spital cu o fractură la omoplat și la coaste, dar este în afara oricărui pericol. Pentru că este un accident de muncă încadrat cu incapacitate temporară de muncă, noi așteptăm documente de la Edilitara și am deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact ce defecțiuni avea mașina, dacă șoferul avea instructajul făcut și dacă trebuia să repare el autocisterna”, a precizat George Romanescu, inspector șef ITM Gorj.

Și poliția a deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili  împrejurările în care s-a produs evenimentul soldat cu rănirea unei persoane. În zonă circulația s-a desfășurat cu dificultate preț de câteva ore.

Vizualizări: 198

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: