Cinci „panduri” la naţională

Cu Victoria Brăneşti se joacă vineri seara

LPF a anunţat programul televizărilor etapei a 8-a a Ligii 1.  Partida dintre Victoria Brăneşti şi Pandurii se va disputa la Buzău, vineri 17 septembrie de la ora 18:45, meciul fiind transmis în direct de GSP TV.

Energia a mai transferat un centru

Energia Pandurii l-a transferat ieri pe Nikola Stojchevski, fost jucător la U Cluj, acesta sosind deja de ieri la antrenamente. Jucătorul are 26 de ani şi a mai evoluat în cariera sa la Osijek Croaţia şi Vardar Mac.

Energia se antrenează fără Stângă

 Energia Pandurii se antrenează de luni sub comanda secundului Mircea Bedivan, principalul Vasile Stângă fiind în cantonament cu naţionala la Izvorani şi urmând ca în perioada 17-20 septembrie să susţină două amicale în Belarus.

Cinci „panduri” la naţională

Antrenorul naţionalei de handbal masculin a convocat de la Energia cinci jucători pentru meciurile amicale din Belarus. Este vorba de  Marius Novanc, Dan Savenco, Gabriel Florea, Ionuţ Ciobanu şi Bogdan Criciotoiu.

Ţeapă la Energiei Rovinari

Energia Rovinari ar fi trebuit să îşi prezinte azi oficial lotul, dar echipa din Bulgaria, Spartak Pleven, nu s-a mai prezentat pentru meciul programat în această seară. Organizatorii au anunţat într-o conferinţă de presă evenimentul dar au uitat să mai anunţe şi anularea sa gândindu-se că şi suporterii merită o ţeapă.

Încă două eşecuri pentru Energia

Baschetbaliştii gorjerni au pierdut două din cele trei partide amicale disputate la Memorialul  Elemer Tordai de la Sibiu. Echipa lui Slobodan Nikolic a fost învinsă  cu 58-54 de CSM Bucureşti şi cu 68-61 de Atlassib Sibiu, învingând cu 84-75  pe BC Piteşti.

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: