Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cinci puşti anchetaţi pentru că nu au achitat nota la restaurant

În data de 03 ianuarie a.c., orele 00:20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Bumbeşti Jiu, au fost sesizaţi de C.I., de 54 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, administrator la unui restaurant, despre faptul că un grup format din cinci persoane, au consumat în incinta localului mai multe produse şi au plecat cu un autoturism fără a  achita nota de plată.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat autoturismul pe raza localităţii Bumbeşti-Jiu, ocazie cu care au fost identificaţi suspecţii, D.R.,de 17 ani, C.I.,de 17 ani, K.A., de 19 ani, G.I.,de 19 ani şi P.M., de 19 ani toţi din municipiului Târgu-Jiu.

Persoanele au fost conduse la sediul poliţiei iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că cei patru au părăsit localul fără a achita contravaloarea consumaţiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 115

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: