Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cinci rețineri după un scandal în Mătăsari

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, cinci tineri suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

 

          În dimineaţa zilei de sâmbătă, 15 septembrie a.c., la orele 06:00, poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Mătăsari au fost sesizaţi cu privire la faptul că mai mulţi tineri au fost implicaţi într-o altercaţie fizică în timp ce se aflau pe terasa unui local de alimentaţie publică din Mătăsari.

          Din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că între cinci tineri a avut loc un conflict spontan generat de consumul de băuturi alcoolice. Astfel, s-a constatat că pe terasa localului respectiv, L.C.C., de 29 ani, Ş.I.A., de 26 ani, L.M.B., de 28 ani, P.V., de 23 ani şi O.S.V., de 26 ani, au avut o altercaţie spontană în urma căreia au fost distruse mai multe bunuri, în valoare de 250 lei şi au tulburat ordinea şi liniştea publică, faptele comise fiind de natură a produce indignarea mai multor cetăţeni, martori la eveniment.

          Totodată, din probatoriul administrat s-a mai stabilit că suspectul L.M.B., de 28 ani, a condus un autoturism pe DJ 673 A, pe raza satului Brădet, deşi consumase băuturi alcoolice. Testat cu aparatul etilotest, suspectul a prezentat o concentraţie de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

          Pe numele celor cinci suspecţi, poliţiştii au emis ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, L.M.B. fiind cercetat şi pentru infracţiunea de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care prezintă o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

          La aceeaşi dată, 15 septembrie a.c., cinci suspecţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă. Faţă de doi dintre aceştia, L.C.C., respective L.M.B., s-a dispus măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 zile.

          Poliţiştii continuă cercetările pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii judiciare a suspecţilor.

Vizualizări: 101

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: