Cinci victime într-o singură zi din cauza vitezei

Două accidente rutiere s-au produs într-o singură zi pe șoselele din Gorj și ambele au avut ca și cauză maniera imprudentă de a conduce. În urma acestor evenimente rutiere cinci persoane au fost transportate de urgență la spital cu multiple traumatisme. În ambele cazuri, poliţiştii rutieri au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Primul accident de circulaţie s-a produs în localitatea Strâmba Vulcan, pe raza comunei Ciuperceni. Din primele cercetări efectuate la faţa locului s-a constatat că un tânăr de 22 ani, din Mătăsari, în timp ce conducea un autocamion, din direcţia Mătăsari în direcţia Ciuperceni, într-o curbă la stânga, pe fondul neatenţiei în conducere şi al neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul volanului şi părăsind partea carosabilă, s-a răsturnat cu autovehiculul condus în şanţ. 

Urmare a accidentului, conducătorul auto şi un pasager de 30 ani, au suferit leziuni corporale uşoare. Conducătorul  auto a  fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A intrat într-un cap de pod 

Un alt eveniment rutier a avut loc DE 79, pe raza comunei Bîlteni. Urmare a primelor cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti rutieri din Rovinari, s-a constatat faptul că un gorjean de 29 ani, din comuna Aninoasa, în timp ce conducea din direcţia Rovinari în direcţia Turceni, pe fondul neatenţiei în conducere a părăsit partea carosabilă şi intrat în coliziune cu un cap de pod. Accidentul de circulaţie s-a soldat cu rănirea conducătorului auto şi a unui pasager de 31 ani şi un copil de 4 ani, din comuna Aninoasa. Victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale. Conducătorului autoturismului i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vizualizări: 179

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: