Cine a obţinut funcţiile de decan la facultăţile UCB

Concursurile pentru funcţiile de decan la cele cinci facultăţi ale Universităţii "Constantin Brâncuși" (UCB) din Târgu Jiu s-au finalizat. Au fost declaraţi câștigători ai acestor poziții, în baza rezultatelor obținute la concurs, tot foștii șefi ai respectivelor facultăți.

Șefia Facultății de Științe ale Educației și Management Public a fost câștigată de Sorin Purec, care a obținut un rezultat de 87.1 puncte, comparativ cu contracandidatul său Livian Rădoescu, care a întregistrat doar 70.7 puncte.
La Facultatea de Inginerie și Dezvoltare Durabilă au concurat Cristinel Racoceanu, care a obținut 93.2 puncte, și Roxana Gabriela Popa care a pierdut cu 91.1 puncte. Șefia Facultății de Științe Economice a fost revendicată tot de Cecilia Răbonțu, care a înregistrat 93.1 puncte, comparativ cu contracandidata sa, Aniela Bălăceascu, care a obținut 91.9 puncte. Diferență mai mare de punctaj a fost între candidații de la Facultatea de Științe Juridice. Laura Trocan a obținut 91.2 puncte, iar contracandidata sa 83 de puncte. Și Delia Monica Bîcă a reușit să-și păstreze fotoliul de decan după ce a obținut 86.8 puncte, surclasând astfel pe contracandidatul său, Marian Durbăcea, care a obținut 78 de puncte.
Noii decani vor conduce cele cinci facultăți în următorii patru ani. Urmează să aibă loc și concursurile pentru funcțiile de director de structură departamentală în cadrul UCB, care se vor derula în perioada 23-24 mai. Este vorba de: Departamentul de Pregătire a Personalului Didactic, Departamentul de Cercetare-Dezvoltare, Departamentul de Asigurare a Calității.

Vizualizări: 1,102

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: