Cine cere demisia „politrucilor” de la şefia Minprest

Preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice Gorj, Dan Ilie Morega, îi cere lui Laurenţiu Ciurel să schimbe conducerea societăţii Minprest pe motivul că înregistrează rezultate din ce în ce mai proaste. Morega îi acuză pe Gabriel Giorgi şi pe Alin Văcaru de faptul că au cheltuit banii unităţii pe plimbări pe litoral, pe laptop-uri şi autoturisme pe care le folosesc în scopuri personale.

Dan Ilie Morega îi cere lui Laurenţiu Ciurel să demită conducerea Minprest pe motivul că înregistrează rezultate din ce în mai slabe. „Nu înţeleg de ce conducerea Complexului Energetic Oltenia nu pune capăt jafului de la Minprest. În afară de Medserv Min, unde domnul Mogoe se zbate şi face treabă, pe la toate societăţile care prestează servicii pentru CEO este praf şi pulbere, la conducere fiind numai lăcuste. La Minprest avem doi politruci, Giorgi şi Văcaru, care s-au trezit botezaţi directori de parcă ar fi moşia lor. Ba mai mult, nu fac altceva decât să se joace de-a hoţii şi vardiştii, până în prezent înregistrând numai rezultate slabe”, a declarat Morega în cadrul unei conferinţe de presă. Acesta crede că directorii Minprest au risipit banii pe apa sâmbetei. „La Minprest, s-au cumpărat două autoturisme Dacia Duster, 20 de laptop-uri, birouri şi mobilier de lux”, a precizat Morega.

Preşedintele Institutului de Analiză şi Investigaţii Publice Gorj îi acuză pe cei doi directori şi de faptul că au crescut personalul TESA cu încă aproximativ 30 de persoane în doar un an de când sunt la conducerea societăţii. „Faţă de 1100 de posturi câte erau aprobate, Giorgi şi Văcaru au majorat personalul cu aproape 300 de salariaţi, din care TESA are în plus 26 de persoane, toate având meritul de a fi membrii PSD”, a mai spus Morega.

IMUN

Alin Văcaru, directorul adjunct al Minprest, îi transmite lui Morega că este imun la atacuri. „În ce calitate vorbeşte domnul Morega? Mai trăieşte? Decât să spună ziua ce visează noaptea, mai bine să vină la unitatea noastră să vadă cum stau lucrurile. Probabil se simte nebăgat în seamă. Îi transmit că sunt imun la atacurile lui”, spune Alin Văcaru. Directorul Giorgi nu a putut fi contactat.

Vizualizări: 216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: