Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cine se ocupă de înscrierea lui Brâncuşi în patrimoniul UNESCO

Nu mai puţin de 60.000 de lei costă hârţogăria care se face pentru înscrierea Ansamblului Monumental „Calea Eroilor” din Târgu Jiu în patrimoniu UNESCO. Ministerul Culturii a desemnat o echipă care se ocupă de acest proiect, din care fac parte Dana Mihai-punct focal pe convenţia UNESCO 1972 privind protejarea Patrimoniului mondial, Iosefina Postăvaru-istoric de artă şi arhitecţii Iosef Kovacs şi Anca Filip.

Ministerul Culturii solicită Primăriei Târgu Jiu desemnarea unei persoane pentru a fi coordonator de proiect pentru întocmirea dosarului de candidatură. O altă cerinţă este urgentarea demarării documentaţiei de urbanism. Ministerul Culturii a propus data de 15 noiembrie 2013 ca termen limită de transmitere a dosarului de nominalizare a Ansamblului Monumental „Calea Eroilor” din Târgu Jiu la comitetul patrimoniului mondial UNESCO. (A.P.)

Vizualizări: 376

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: