Cine sunt şefii din Divizia Minieră a CEO

Conducerea CE Oltenia a redus câteva zeci de posturi de conducere la nivelul Diviziei Miniere şi a stabilit cine va conduce de aici înainte divizia, dar şi cele două noi sucursale înfiinţate, Motru-Jilţ şi Roşia-Rovinari. În timp ce multe posturi de directori dispar, apar posturi de şef de carieră şi şef de carieră adjunct. Lista finală cu cei care vor conduce unităţile miniere începând de luna viitoare ar urma să fie definitivată până la sfârşitul acestei săptămâni.

Complexul Energetic Oltenia a anunţat cine face parte din conducerea Diviziei Miniere după reorganizarea Sucursalei Divizia Minieră (SDM). Compania a transmis că în urma modificării structurii organizatorice a CE Oltenia, conducerea Diviziei Miniere va fi asigurată de următorii: Ungureanu Dumitru-director Direcție Producție, Ion Paraschivu- director Direcție Tehnică, Ion Guran- inginer șef Minier, Radu Gugu- inginer șef Tehnic. Divizia este reprezentată în Directorat tot de Daniel Antonie.
Tototdată, Mihai Dafinoiu a fost desemnat director la Sucursala Minieră Motru-Jilţ, iar la Sucursala Minieră Roşia-Rovinari a fost desemnat Iustin Ioniță.
Compania a mai anunțat și faptul că la nivelul Diviziei Miniere au fost desfiinţate un număr de 45 de posturi de conducere.

Nume noi în fruntea carierelor
În timp ce sucursalele şi direcţiile vor avea câte un şef, la cariere vor fi câte doi. Astfel, fiecare unitate minieră va avea un şef de carieră şi un şef de carieră adjunct. Surse din companie spun Ion Paraschivu este cel care se ocupă de desemnarea acestora. Pentru zona Jilț numele vehiculate sunt cele ale lui Laurenţiu Alesu şi Pecingină. La UMC Roșia ar fi propus Ianăși, la Tismana ar fi şef de carieră Viorel Vulpe, în prezent la șefia carierei Jilț Sud, la UMC Rovinari ar fi uns Georgică Dănescu, fost şef de carieră la Seciuri. Pe zona Motru, la Roşiuţa şi Lupoaia, propunerile ar fi pentru Enescu şi pentru încă o persoană, însă nu ar fi agreaţi de conducerea companiei.

Posturile de director adjunct, desfiinţate
Totodată, noua conducerea a CE Oltenia a luat decizia de a desfiinţa posturile de director adjunct la nivel de companie. Astfel, îşi vor pierde poziţiile toţi directorii adjuncţi de direcţii. Unul dintre cei care vor fi scoşi din schemă, dar nu din companie, este Sorin Olaru, încă director adjunct la Direcţia de Resurse Umane. Şi Ionel Ilie, director adjunct al Diviziei Energetice, actualmente director interimar al diviziei, şi-ar pierde poziţia de la 1 martie.

Vizualizări: 7,468

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: