Cineclubul „Brâncuşi”, la ceas aniversar

Cineclubul „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu va împlini 37 de ani de la înfiinţare. Cu această ocazie luni, 11 octombrie, începând cu ora 11.00 va avea loc proiecţia filmului „Miracolul Brâncuşi”, realizat de Dumitru Călugăru, membrul fondator al cineclubului, şi de Cosmin Dragu. Pelicula de numai 15 minute a fost premiată la nivel naţional şi internaţional. Tot în cadrul evenimentului ce va avea loc la Teatrul „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu vernisajul expoziţiei de fotografie „Portret de artist”, realizată de George Boban. Accesul publicului la acest eveniment este gratuit. (A.A.)

Alte ştiri:

Spectacole şi premii pentru pensionarii gorjeni

Persoanele vârstnice din municipiul Târgu Jiu au fost serbate de Primăria municipiului cu concursuri şi spectacole. Peste 600 de persoane au fost prezente la restaurantul de pe Jiu, loc în care a fost oferită o masă festivă.

Din programul Balului vârstei a treia nu au lipsit, ca în fiecare an programul folcloric, oferit de Ansamblul „Doina Gorjului”, concursurile de dans cu premii, tombolele cu premii. De asemenea, celor născuţi în preajma zilei de 1 octombrie le-au fost pregătite o serie de surprize, iar cei care au avut o activitate intensă în interesul grupurilor de pensionari au fost premiaţi. (A.A.)

Vizualizări: 118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: