Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Cioban lovit de fulger, în masivul Parâng

Un bărbat și-a pierdut viața, duminică noaptea, după ce a fost lovit de fulger. Era cu oile în masivul Parâng. În zonă, a plouat puternic, iar precipitațiile au fost însoțite de descărcări electrice. 

Și oile au fost găsite moarte.

Dispariția bărbatului a fost semnalată la 112. Zece salvamontiști din Gorj și Hunedoara l-au căutat. Acțiune în derulare a salvamontistilor din cadrul serviciului Salvamont al Consiliului Județean Gorj pentru căutarea unei persoane anunțată ca dispărută în masivul Parâng, zona Piatra Argelelor. Astăzi în zona au fost ploi foarte puternice cu descărcări electrice. 

Participa 8 salvamontiști gorjeni și , ca resursă de sprijin, doi salvamontiști cadrul serviciului Salvamont Petrosani au început căutări din partea de Nord a vârful Reciu", a anunțat Salvamont în jurul miezului nopții. 

Din păcate, căutările au avut un deznodământ tragic. "Persoana dispărută a fost gasita decedata lovita de fulger împreună cu peste 100 de oi. Salvamontiștii vor cobori trupul neînsuflețit de pe munte și îl vor preda IML Gorj", a mai transmis Salvamont.

Vizualizări: 2,760

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: