Universitatea Craiova vrea un căpitan din Liga 1

Universitatea Craiova îl vrea pe unul dintre căpitanii din Liga 1, Desley Ubbink de la UTA, pentru care Mihai Rotaru a făcut o ofertă scrisă. Ubbink ar fi al doilea transfer al verii la Universitatea Craiova dacă mutarea s-ar perfecta.

Noul antrenor de la Universitatea Craiova, Laszlo Balint, îşi vrea unul dintre foştii elevi de la UTA în Bănie, iar Mihai Rotaru a făcut o ofertă scrisă pentru transferul acestuia, informează orangesport.ro. Desley Ubbink, căpitanul celor de la UTA este căpitanul dorit de Universitatea Craiova. Mihai Rotaru a trimis o ofertă scrisă, oficială, pentru fotbalistul batav pentru care Laszlo Balint insistă. Oltenii au făcut până acum o singură mutare, Raul Silva (32 de ani), iar Ubbink ar fi al doilea transfer al verii.

În direct la Orange Sport, jurnalistul Dan Udrea a anunţat că are informaţii sigure despre o ofertă făcută de Mihai Rotaru şi Universitatea Craiova pentru transferul lui Desley Ubbink de la UTA, însă această ofertă a fost refuzată. În momentul în care li s-a cerut suma de 600.000 de euro pentru a obţine serviciile lui Desley Ubbink, oficialii Craiovei au răspuns ironic. "Ştiu, am informaţii clare că UTA a primit ofertă în scris pentru Ubbink. A cerut 600.000 de euro, iar cei de la Craiova ar fi spus 'Nu vrem să cumpărăm tot clubul, îl vrem doar pe Ubbink'. Şi n-au putut să-l ia. Balint l-a cerut în mod special", a spus Dan Udrea, la Orange Sport.

Desley Ubbink a jucat 39 de meciuri în sezonul trecut la UTA, în toate competiţiile, timp în care marcat de trei ori şi a livrat cinci pase de gol.

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: